Voorbach Makelaardij, dé verkoopmakelaar van nu én morgen!

DuoKoop

KOOP WEL DE WONING, (NOG) NIET DE GROND

Misschien is het huis dat je op het oog hebt wel nét iets te duur. Of is de aankoopprijs van je droomhuis nét iets te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dan kan duokoop voor jou een goede optie zijn. Duokoop is er alleen in combinatie met een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie. Met duokoop koop jij het huis en de Nationale Grondbank (DNGB) de grond. Jij hoeft dus alleen een hypotheek af te sluiten voor het huis (‘de stenen’). Daarmee kan je benodigde hypotheekbedrag tot wel 30% lager uitpakken. Vervolgens pacht je de grond van DNGB. Je betaalt voor het gebruik van de grond een maandelijkse vergoeding, de zogenaamde erfpachtcanon. Deze canon is in beginsel aftrekbaar voor de inkomstenbelasting en wordt elk jaar alleen aangepast aan de inflatie. Je kunt de grond later op elk gewenst moment kopen van DNGB, maar het is ook mogelijk om je woning met duokoop te verkopen.

Voorbach Makelaardij is gespecialiseerd in verkoop van woningen met DuoKoop. Door de financieringsmogelijkheden wordt de woning aan een bredere doelgroep aangeboden. Ook bij aankoop adviseert Voorbach Makelaardij door middel van het netwerk met aangesloten specialistische adviseurs.

DUOKOOP, WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Bereken je voordeel

Met de duokoopregeling heb je een lager hypotheekbedrag nodig, kan je daardoor sneller een hypotheek (met NHG) krijgen én heb je maandelijks meer te besteden. DuoKoop brengt jouw droomhuis dus misschien wel een stapje dichterbij.

Nadeel van DuoKoop is dat je minder kapitaal opbouwt dan bij ‘gewone’ koop, omdat de grond niet van jou is.

Duokoop is dus vooral interessant als je nu nog niet zo’n hoge hypotheek kunt krijgen, maar wel wil kopen en alvast wat kapitaal wil opbouwen. De financieel adviseurs van Voorbach Makelaardij adviseren je graag of DuoKop bij je past.
Maakt het wonen in je droomwoning makkelijker haalbaar
Lagere maandlasten
Koop wél de woning (nog) niet de grond
Betaal een maandelijkse canon voor de grond
Maandelijkse canon is fiscaal aftrekbaar
Altijd de mogelijkheid om boetevrij de grond te kopen
BEREKEN MIJN MAANDLASTEN
Bereken gemakkelijk wat u maximaal kunt lenen.
Wat kan ik lenen?
Wil je een huis kopen? Lees wat Duokoop voor kopers kan betekenen.
Duokoop voor kopers
Wil je je huis verkopen? Lees wat Duokoop voor verkopers kan betekenen.
Huis verkopen?
Gemiddelde verkooptijd
19 Dagen
66 dagen gemiddeld
Gemiddelde opbrengst
1,3%
Hoger dan gemiddeld
Gemiddelde klantwaardering
9,2
Zeer tevreden klanten

We hebben ons huis in record tijd verkocht!

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Top makelaar. Altijd te bereiken zelfs in de avond en in het weekend. Een marketingplan dat klonk als een klok. Dit is de makelaar die je moet hebben.
10,0
Gertjan Ruizendaal, Bunschoten-Spakenburg
Volg ons:
+31 (0)33 258 55 84 +31 (0)6 222 192 40 info@voorbachmakelaardij.nl