Voorbach Makelaardij, dé verkoopmakelaar van nu én morgen!

Nieuw makelaarskantoor maakt verschil online

Liefst 95 procent van de huizenkopers oriënteert zich online, terwijl ook gebleken is dat 70 procent van de woningverkoop bestaat uit ‘(online) marketing'. Reden voor Voorbach Makelaardij, dé nieuwe speler in Bunschoten-Spakenburg en Amersfoort om zich louter te specialiseren in woningverkoop en zich hierbij te richten op (online) marketing. Met succes!
 
,,Met een gemiddelde klantwaardering van 9,2 én een verkoopprijs van 1,3% boven het gemiddelde afgelopen jaar denk ik dat wij met recht kunnen zeggen dat onze toekomstgerichte en moderne manier van woningverkoop toegevoegde waarde levert", stelt Perrie Voorbach, eigenaar van Voorbach Makelaardij. ,,de tijd van winkeletalages met huizenpresentaties en alleen een bord in de tuin is echt voorbij. De koper zoekt via veelal via Funda en social media. Een woningpresentatie moet daarom vooral excellent tonen op smartphones en tablets. Online wordt het verschil gemaakt”
 
Moderne en toekomstgerichte online verkoopvisie
Voorbach keek voor het ontwikkelen van de moderne en toekomstgerichte online verkoopvisie uitgebreid in de keuken bij verschillende makelaarskantoren maar studeerde en werkte eveneens in de marketingbranche. Hiermee legde hij de basis voor het nieuwe makelaarskantoor: ,,Ik heb me gespecialiseerd in online woningverkoop en -marketing. Onze woningen worden liefst 3 keer zo snel verkocht als het markt gemiddelde (19 dagen versus 66 dagen).”
 
Het beste van de online en offline wereld gecombineerd
Voorbach Makelaardij combineert het beste van de traditionele woningverkoop met de onbegrensde mogelijkheden van de huidige digitale tijd. Voorbach Makelaardij verzorgt dan ook een uitmuntende woningpresentatie online, deelt deze via een eigen .nl website per woning, Facebook, Google, Twitter, YouTube, LinkedIn en e-mailings. En uiteraard kan er ook een bord in de tuin geplaatst worden.
 
Ook qua woningaanbod en openingstijden onderscheidt Voorbach Makelaardij zich van concurrenten: ,,We hebben maximaal 25 woningen tegelijkertijd in de verkoop om ons kwaliteitsniveau te waarborgen. Zo voorkomen we dat we te druk worden en de klant onvoldoende aandacht krijgt. Communiceren per WhatsApp met de klant is uiteraard geen probleem en bij ons kan de geïnteresseerde (ver)koper doordeweeks terecht tussen 8 en 21 uur en op zaterdag tussen 8 en 15 uur.”
 
Derde generatie makelaar
Opvallend feit is dat Voorbach, die eerder actief was voor gerenommeerde kantoren in Amsterdam en Amersfoort, de derde generatie makelaar zal worden in zijn familie. Zowel zijn opa Hans Voorbach als vader Peter Voorbach gingen hem in het verleden voor. Ter ere van de opening (en terugkeer) van Voorbach Makelaardij start het kantoor met een spectaculaire openingsactie. Er wordt namelijk 1 woning verkocht zonder makelaarskosten! Zie de website VoorbachMakelaardij.nl voor de actievoorwaarden en inschrijving. De actie loopt tot 30 april 2018.

Bel me
Bereken direct mijn woningwaarde +31 (0)33 258 55 84 +31 (0)6 222 192 40 info@voorbachmakelaardij.nl

Nieuws

en ontwikkelingen

Bekijk hier het laatste (woning)nieuws, blogs en marktinformatie van Voorbach Makelaardij!

Waarom Funda essentieel is en blijft voor de verkoop van een woning
Ondanks het gemak voor zowel kopers als verkopers (al het Nederlandse woningaanbod beschikbaar op 1 portal) is de monopolie positie van Funda al jarenlang onderwerp van discussie.
Lees verder
Nieuw makelaarskantoor maakt verschil online
Liefst 95 procent van de huizenkopers oriënteert zich online, terwijl ook gebleken is dat 70 procent van de woningverkoop bestaat uit ‘(online) marketing'. Reden voor Voorbach Makelaardij, dé nieuwe speler in Bunschoten-Spakenburg en Amersfoort om zich louter te specialiseren in woningverkoop en zich hierbij te richten op (online) marketing. Met succes!
Lees verder
Gemiddelde verkooptijd
19 Dagen
66 dagen gemiddeld
Gemiddelde opbrengst
1,3%
Hoger dan gemiddeld
Gemiddelde klantwaardering
9,2
Zeer tevreden klanten

We hebben ons huis in record tijd verkocht!

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Top makelaar. Altijd te bereiken zelfs in de avond en in het weekend. Een marketingplan dat klonk als een klok. Dit is de makelaar die je moet hebben.
10,0
Gertjan Ruizendaal, Bunschoten-Spakenburg
Volg ons:
+31 (0)33 258 55 84 +31 (0)6 222 192 40 info@voorbachmakelaardij.nl