Voorbach Makelaardij, dé verkoopmakelaar van nu én morgen!

Woning verkopen

In 5 stappen uw woning succesvol verkopen

1
Positioneren
2
Presenteren
3
Publiceren
4
Promoten
Deal

INNOVATIEVE VERKOOPSTRATEGIE
Om het verkopen van uw woning sneller, persoonlijker, efficiënter en beter maken hebben wij de compleet nieuwe verkoopstrategie voor woningen ontwikkeld. De oude verkoopformule is gebaseerd op de traditionele 4 P’s in de marketing: Plaats, Promotie, Prijs en Product.  Onze verkoopformule is gebaseerd op de nieuwe 4 P’s van de woningverkoop: Positioneren, Presenteren, Publiceren en Promoten.
 
1. POSITIONEREN
In de positioneringsfase wordt er een uitgekiende markt- en verkoopanalyse van uw situatie en woning gemaakt. Waarom verkoopt u uw woning? Welke prijsstrategie hoort hierbij? Positionering is uitermate belangrijk: de ‘Kracht van Nieuw’ is prominenter aanwezig dan ooit in deze vluchtige markt. Samen kiezen we diegene die het beste bij u, uw situatie en uw woning past.
 
2. PRESENTEREN
In het digitale en visuele tijdperk anno 2018 is een uitstekende (virtuele) presentatie van levensbelang. Door middel van stylingadvies, professionele fotografie, 360 graden foto’s en eventuele video wordt uw woning ultiem gepresenteerd.
 
3. PUBLICEREN
Het publicatie moment is het moment dat we ‘de markt opgaan’. Timing is van essentieel belang. Om ten volle gebruik te maken van ‘de Kracht van Nieuw’  word het publicatiemoment zorgvuldig gepland en ten volle uitgenut.
 
4. PROMOTEN
Op het moment dat de woning op de markt staat is er maar 1 ding echt belangrijk: marketing, marketing en nog eens MARKETING! Met een uitgekiende positionering, flitsende presentatie en perfect publicatiemoment is het zaak om zoveel mogelijk mensen te bereiken en het ‘’Momentum’’ te creëren.  Hierdoor ontstaat het ‘'Buzz creates demand’’ principe: het momentum creëert de vraag. Met onze marketing activiteiten bereiken wij gemiddeld 2 tot 3 keer zoveel personen in de doelgroep. 
 
5. DEAL
Als uit het marketingtraject voldoende geïnteresseerden zijn gekomen begint het verkopen: bezichtigen, onderhandelen, de koop sluiten en het papierwerk in orde maken. Tijdens (en na) deze fase is er veelvuldig en intensief contact en nemen wij alles uit handen.

Bel me
Vraag een vrijblijvend gesprek aan
Voorbach Makelaardij is dé verkoopmakelaar van nu én morgen. Met onze werkwijze verkopen wij
3x zo snel en voor een 1,3% hogere verkoopprijs dan gemiddeld. Onze klanten beoordelen ons daarom met een gemiddelde van 9.2!
  • Gespecialiseerd in verkoop van woningen
  • Gespecialiseerd in (online) marketing van woningen: hogere opbrengst en snellere verkooptijd
  • Maximaal 25 woningen in de verkoop: optimale aandacht en tijd voor u als klant
  • Prestatiegerichte courtage: hoe langer het verkooptraject des te lager de courtage
  • Openingstijden: doordeweeks van 8:00 – 21:00, zaterdags van 8:00 – 15:00
Bereken direct mijn woningwaarde +31 (0)33 258 55 84 +31 (0)6 222 192 40 info@voorbachmakelaardij.nl
Bereken gemakkelijk wat u maximaal kunt lenen.
Wat kan ik lenen?
Wil je een huis kopen? Lees wat Duokoop voor kopers kan betekenen.
Duokoop voor kopers
Wil je je huis verkopen? Lees wat Duokoop voor verkopers kan betekenen.
Huis verkopen?

Nieuws

en ontwikkelingen

Bekijk hier het laatste (woning)nieuws, blogs en marktinformatie van Voorbach Makelaardij!

Waarom Funda essentieel is en blijft voor de verkoop van een woning
Ondanks het gemak voor zowel kopers als verkopers (al het Nederlandse woningaanbod beschikbaar op 1 portal) is de monopolie positie van Funda al jarenlang onderwerp van discussie.
Lees verder
Nieuw makelaarskantoor maakt verschil online
Liefst 95 procent van de huizenkopers oriënteert zich online, terwijl ook gebleken is dat 70 procent van de woningverkoop bestaat uit ‘(online) marketing'. Reden voor Voorbach Makelaardij, dé nieuwe speler in Bunschoten-Spakenburg en Amersfoort om zich louter te specialiseren in woningverkoop en zich hierbij te richten op (online) marketing. Met succes!
Lees verder
Gemiddelde verkooptijd
19 Dagen
66 dagen gemiddeld
Gemiddelde opbrengst
1,3%
Hoger dan gemiddeld
Gemiddelde klantwaardering
9,2
Zeer tevreden klanten

We hebben ons huis in record tijd verkocht!

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Top makelaar. Altijd te bereiken zelfs in de avond en in het weekend. Een marketingplan dat klonk als een klok. Dit is de makelaar die je moet hebben.
10,0
Gertjan Ruizendaal, Bunschoten-Spakenburg
Volg ons:
+31 (0)33 258 55 84 +31 (0)6 222 192 40 info@voorbachmakelaardij.nl