Onze diensten

Voorbach Makelaardij doet de dingen die wij doen graag goed en met volledige toewijding. Dat is de reden dat wij ons hebben gefocust én gespecialiseerd op woningverkoop en online marketing.

DuoKoop

Een huis (ver)kopen met DuoKoop
Als moderne en toekomstgericht makelaarskantoor zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en sterke verkoopconcepten. DuoKoop is daar een prachtig voorbeeld van. Met DuoKoop koopt de koper waarmee u overeenstemming bereikt alleen het huis, de grond wordt in de transactie tegelijk door ons gekocht. Op die manier wordt uw huis voor een veel grotere doelgroep financieel bereikbaar. En hoe meer interesse, hoe hoger de uiteindelijke verkoopopbrengst vaak zal zijn.
€ 175.000
Michiel Adriaanszoon de Ruyterstraat 12*
Maarssen
Duokoop

Transformatie & projecten

Transformatie kantoren en winkelpanden
Heeft u een pand dat getransformeerd kan worden in één of meerdere woningen? Schakel Voorbach Makelaardij in voor projectbegeleiding op maat. Bij een transformatie wordt bijvoorbeeld een winkel- of horecapand of een kantoorruimte omgebouwd tot woning(en). Doordat wij zeer bekend zijn met vaak gecompliceerde transformatietrajecten, nemen wij u een hoop regelwerk uit handen. Dat scheelt u bovendien veel kopzorgen. Voorbach Makelaardij verzorgt de acquisitie, aankoop, projectbegeleiding en verkoop tot in de puntjes. Wij kunnen deze diensten leveren zowel als eigen project of als opdrachtnemer.

Verkoop uw huis aan ons

Verkoop uw huis aan ons
Geen zin in het gedoe en de stress die de verkoop van een woning met zich mee kan brengen? Verkoop uw huis dan aan ons! Heeft u bijvoorbeeld een woning die eigenlijk een flinke opknapbeurt of renovatie nodig heeft en waarvan de verkoop zodoende wel eens kan uitmonden in een langslepend traject? Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor het verkopen aan ons. Wij bieden een goede prijs voor uw woning en garanderen dat de betaling binnen 30 dagen wordt voldaan. Kies voor een snelle en zorgeloze verkoop en maak vrijblijvend een afspraak. Wij komen binnen 7 dagen bij u langs en besluiten direct of wij uw pand willen kopen. Zo ja, dan doen wij op zeer korte termijn een bod. Zo heeft u razendsnel duidelijkheid en een mooie prijs voor uw huis.
9
,9

We hebben ons huis in record tijd verkocht!

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Top makelaar. Altijd te bereiken zelfs in de avond en in het weekend. Een marketingplan dat klonk als een klok. Dit is de makelaar die je moet hebben.

Anne Ruizendaal, Bunschoten-Spakenburg

Nieuwste woningen

22

SEP
APPARTEMENT
De Klok 102, Rijnsburg

20

SEP
TUSSENWONING
Nieuwe Schans 38, Bunschoten-spakenburg

24

AUG
TUSSENWONING
Meerkoetweide 9, Baarn

17

AUG
VRIJSTAANDE WONING
Molenlaan 17, Pingjum

05

AUG
APPARTEMENT
Molenstraat 69, Roosendaal

03

AUG
TUSSENWONING
Verdistraat 36, Bunschoten-spakenburg

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Wilt u ook uw huis tot 3 keer sneller en met een gemiddeld 1,3 % hogere opbrengst verkopen bij misschien wel de modernste en meest servicegerichte makelaar van ons land? Of wilt u meer weten over DuoKoop of de mogelijkheden om uw woning aan ons te verkopen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

+31 (0)33 258 55 84