Ons team

Het geheim achter het warme klantcontact en de klinkende resultaten bij de verkoop van woningen zit hem in het team van Voorbach Makelaardij. Stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied. Samen vormen ze een veelzijdig en goed ingespeeld team.

Perrie Voorbach

Perrie Voorbach studeerde Marketing aan de Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam, werkte als marketeer om vervolgens als makelaar jarenlang in de keuken te kijken bij meerdere toonaangevende makelaarskantoren in Amsterdam en Amersfoort. Hij besloot in 2018, geïnspireerd door zijn kennis en visie op zowel online marketing als de makelaardij, om Voorbach Makelaardij op te richten: een moderne en eigentijdse verkoopmakelaar die ten volle de haast onbegrensde mogelijkheden van internet, social media, tablets en smartphones benut.

Binnen Voorbach Makelaardij is hij naast eigenaar ook uw gespecialiseerd verkoopmakelaar, die vrijwel altijd bereikbaar is voor advies of het doornemen van de verkoopstrategie van uw woning. Hij verkoopt uw woning niet alleen tot 3 keer sneller dan gemiddeld in de markt maar ook nog eens tegen een 1,3% hogere opbrengst.

Meer weten? Neem direct contact met mij op:

Monika Bartkowiak

Monika Bartkowiak is binnen Voorbach Makelaardij verantwoordelijk voor de klantenkring met Poolse achtergrond.

Meer weten? Neem direct contact met mij op:

Chester van der Gijp

Chester van der Gijp is binnen Voorbach Makelaardij werkzaam als online marketeer. Hij is een ware specialist als het gaat om social media advertising, waardoor juist uw woning maximaal opvalt bij een enorme doelgroep aan potentieel geïnteresseerden. Van der Gijp studeert Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht en liep daarbij onder meer stage bij Volkswagen Pon Financial Service, toonaangevend binnen de Nederlandse automotive branche.

Nieuwste woningen

22

SEP
APPARTEMENT
De Klok 102, Rijnsburg

20

SEP
TUSSENWONING
Nieuwe Schans 38, Bunschoten-spakenburg

24

AUG
TUSSENWONING
Meerkoetweide 9, Baarn

17

AUG
VRIJSTAANDE WONING
Molenlaan 17, Pingjum

05

AUG
APPARTEMENT
Molenstraat 69, Roosendaal

03

AUG
TUSSENWONING
Verdistraat 36, Bunschoten-spakenburg

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Wilt u ook uw huis tot 3 keer sneller en met een gemiddeld 1,3 % hogere opbrengst verkopen bij misschien wel de modernste en meest servicegerichte makelaar van ons land? Of wilt u meer weten over DuoKoop of de mogelijkheden om uw woning aan ons te verkopen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

+31 (0)33 258 55 84