Onze verkoopstrategie

Voorbach Makelaardij verkoopt je woning sneller en beter. Maar hoe doen we dat? Dit zijn onze ingrediënten voor een succesvolle verkoop tegen een optimale opbrengst.

Funda

Uiteraard is Funda in deze digitale tijd waarin we 'leven' op smartphone, tablet en computer essentieel. Wist u dat Funda 43 miljoen bezoekers per maand trekt? Wij zorgen dat uw huis optimaal wordt gepresenteerd op Funda. Dat wil zeggen: met fraaie professionele (360 graden) foto's en video. Daarnaast zorgen wij dat uw woning ook echt opvalt tussen andere huizen door middel van een promotiecampagne op Funda voor een maximaal bereik bij uw doelgroep.

Online Marketing via Social Media

Bij Voorbach Makelaardij houden we niet van een passieve houding om te wachten tot geïnteresseerden uw woning tijdens het zoeken zijn tegengekomen op Funda. Wij staan voor een actieve aanpak en gaan uw woning actief promoten via Social Media, zoals Facebook, Instagram en Twitter. Daarbij maken we ook gebruik van gerichte advertentiecampagnes op deze platformen om uw woning extra onder de aandacht te brengen bij de doelgroep, ook als ze onze social media kanalen niet uit zichzelf volgen. Op die manier vergroten we het bereik van uw woning enorm met als resultaat veel meer geïnteresseerden en zeer waarschijnlijk een hogere verkoopopbrengst.

Email campagne

Voorbach Makelaardij beschikt over een flink mailbestand van potentiële huizenzoekers die zich bij ons aangemeld hebben om als eerste nieuwe woningen per mail te ontvangen. Inmiddels bevinden zich al ruim 2500 mensen in onze database. Het spreekt voor zich dat wij uw woning ook nadrukkelijk bij hen zullen presenteren, rechtstreeks in hun mailbox.

DuoKoop

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om uw woning nóg beter te kunnen verkopen. Sinds enige tijd werken we met groot succes met het DuoKoop-verkoopconcept. Bij DuoKoop wordt door de koper alleen uw huis gekocht en kopen het pensioenfonds achter DuoKoop de grond. Daardoor kan de koper een veel hoger bedrag besteden aan de aankoop van uw huis en wordt uw woning dus ook een optie voor de doelgroep die uw pand via de traditionele weg niet zou kunnen betalen. En u weet: hoe groter de belangstelling voor uw woning, hoe hoger de verkoopopbrengst vaak is. Doordat wij gelijktijdig bij de transactie de grond afnemen, is uw opbrengst minimaal gelijk aan een klassieke verkoop, maar in veel gevallen een stuk hoger. Meer weten over DuoKoop? Hier leest u er meer over.

Eigen .nl website

Naast Funda en een uitgekiende online marketingcampagne zorgt Voorbach Makelaardij ook dat uw woning een eigen website krijgt met een .nl adres. Deze website is makkelijk te onthouden en kunt u bijvoorbeeld zelf ook delen met uw netwerk. Het voordeel is daarbij dat geïnteresseerden niet hoeven te zoeken naar uw woning, maar enkel te surfen naar uw woningwebsite om alles te lezen en te bekijken.