Voorbach Makelaardij, dé verkoopmakelaar van nu én morgen!

Over ons

OVER (PERRIE) VOORBACH MAKELAARDIJ
Gevormd door mijn ervaringen bij diverse gerenommeerde makelaarskantoren in Amsterdam en Amersfoort en marketingachtergrond ben ik per april 2018 gestart met Voorbach Makelaardij: dé verkoopmakelaar van nu én morgen in de regio Amersfoort. 
 
Als onderdeel van de nieuwe generatie woningmakelaars combineer ik de vakgebieden makelaardij en (online) marketing. Met het specialisme in online woningmarketing en ultieme serviceniveau zorgen wij voor de hoogste opbrengst in zo kort mogelijke tijd. Dit vullen wij aan met de beste elementen uit de traditionele woningverkoop. Door deze moderne en toekomst gerichte werkwijze, die perfect past in het tijdperk van smartphones en tablets, zijn de resultaten uit 2017 zeer aansprekend
  • Verkoopprijs: 1,3% boven het gemiddelde
  • Verkooptijd: 19 dagen (66 gemiddeld)
  • Gemiddelde klantwaardering: 9,2
Geboren en getogen in het ondernemende vissersdorp Bunschoten-Spakenburg en vanaf jongs af aan actief in diverse marketing- en salesfuncties ben getraind in het klantgericht handelen, verkopen en ondernemen. Ik sta klaar om u te helpen met de succesvolle verkoop van uw woning.
 
Vrijblijvende kennismaking
Graag laat ik u kennis maken met mijn innovatieve en frisse werkwijze. Bekijk daarvoor snel deze website of neem contact met mij op via perrie@voorbachmakelaardij.nl of 06 - 222 19 240. Graag tot snel!

Bel me
Bereken direct mijn woningwaarde +31 (0)33 258 55 84 +31 (0)6 222 192 40 info@voorbachmakelaardij.nl
Bereken gemakkelijk wat u maximaal kunt lenen.
Wat kan ik lenen?
Wil je een huis kopen? Lees wat Duokoop voor kopers kan betekenen.
Duokoop voor kopers
Wil je je huis verkopen? Lees wat Duokoop voor verkopers kan betekenen.
Huis verkopen?

Nieuws

en ontwikkelingen

Bekijk hier het laatste (woning)nieuws, blogs en marktinformatie van Voorbach Makelaardij!

Waarom Funda essentieel is en blijft voor de verkoop van een woning
Ondanks het gemak voor zowel kopers als verkopers (al het Nederlandse woningaanbod beschikbaar op 1 portal) is de monopolie positie van Funda al jarenlang onderwerp van discussie.
Lees verder
Nieuw makelaarskantoor maakt verschil online
Liefst 95 procent van de huizenkopers oriënteert zich online, terwijl ook gebleken is dat 70 procent van de woningverkoop bestaat uit ‘(online) marketing'. Reden voor Voorbach Makelaardij, dé nieuwe speler in Bunschoten-Spakenburg en Amersfoort om zich louter te specialiseren in woningverkoop en zich hierbij te richten op (online) marketing. Met succes!
Lees verder
Gemiddelde verkooptijd
19 Dagen
66 dagen gemiddeld
Gemiddelde opbrengst
1,3%
Hoger dan gemiddeld
Gemiddelde klantwaardering
9,2
Zeer tevreden klanten

We hebben ons huis in record tijd verkocht!

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Top makelaar. Altijd te bereiken zelfs in de avond en in het weekend. Een marketingplan dat klonk als een klok. Dit is de makelaar die je moet hebben.
10,0
Gertjan Ruizendaal, Bunschoten-Spakenburg
Volg ons:
+31 (0)33 258 55 84 +31 (0)6 222 192 40 info@voorbachmakelaardij.nl